Wat kan ik voor jou doen?

Wat kan ik voor jou doen?

MAKE-UP

Queen fatale  verzorgt je make-up, aangepast aan de gelegenheid.


Haar

Queen fatale  bepaalt met jou een gepaste snit of feestkapsel.Knippen, brushen en stylen aan huis.


KLEURENANALYSE

Wat zijn je topkleuren, welke contrasten kan je aan en welke accenten  leg je het best? Queen fatale  toont je het allemaal met de nodige professionele maar vooral bruikbare informatie.


FIGUURANALYSE

Samen zoeken we uit welke stoffen en kledingsnit jouw lichaam het meest flatteren en jouw mooiste lichaamsdelen het meest accentueren. Wat is het effect van kleding op jouw vormen?


STIJLBEPALING OF STIJLPERSOONLIJKHEID

Wie ben je en wat wil je uitstralen? Daar gaan we samen naar op zoek!


GARDEROBESCREENING

Een volle kleerkast maar niks om aan te doen? Of een halve kleerkast die op non-actief staat tot je wat kilo’s lichter bent of tot het weer eens mode wordt? Of telkens weer die zelfde kledingcombinaties?

Ook hier kan Queen fatale jouw coach zijn !


PERSONAL SHOPPING

Trek de  stad in met Queen fatale om in een minimum van  tijd een geschikte outift mét accessoires te vinden voor een  bepaalde gelegenheid, passend binnen jouw budget.


IMAGOCOACH

Om een boodschap geloofwaardig, krachtig en professioneel over te brengen moet je uiterlijke presentatie afgestemd zijn op je innerlijke kwaliteiten.

Dit hoeft niet louter professioneel te zijn. Queen fatale  gaat samen met jou op zoek naar je innerlijke kracht en toont aan hoe je deze dagdagelijks kan uitstralen!


PRESENTATIE OP MAAT

Kies zelf je onderwerp en verras collega's, werknemers of vriendinnen met een waardevolle presentatie!Copyright

© All Rights Reserved

Instagram